Bližnja restavracija Izola ima vse, kar potrebujemo danes

S prijateljicami smo se dobile na najljubši kavici, ki jo nudi bližnja restavracija Izola in se dogovorile, kam bomo šle na plažo. Ker je blizu tudi oddaja supov, smo se dogovorile, da si najamemo vsaka svoj sup in se odpravimo na supanje ob plaži. Ena od nas je imela še idejo, kako bi lahko odšle potem še na kolo, ampak vem, da ne bi zmogle. Že po supanju bomo tako utrujene, da bomo samo še za poležavanje in in prigrizek.

Zapustile smo prijetno senco, ki jo nudi restavracija Izola in se odpravile proti hišici s supi. Po petnajstih minutah smo se odpravile proti morju s supi, medtem pa določile, v katero smer bomo šle. Ker sem pred kratkim naredila napako in šla s supom najprej dol ob plaži in sem komaj priveslala proti vetru nazaj, smo se na mojo pobudo odpravile najprej gor po plaži proti vetru. Pot se je začela, razgled je bil super, vetra skoraj ni bilo in celo restavracija Izola, v kateri smo se dobile, se je videla iz morja.

Po približno dveh urah veslanja smo bile še vse izmučene, ampak zelo zadovoljne, saj smo se kopale, nasmejale in res smo se imele odlično. Tudi morje je bilo zelo čisto in skoraj se je videlo dno morja na nekaterih mestih.

Ko smo priveslale nazaj, smo ugotovile, da smo zamudile skoraj dvajset minut, ampak je bil fant, ki je delal tam tako prijazen, da nam ni nič zaračunal. Ker smo bile kar utrujene, smo se odpravile ponovno na kavo, ki jo skuha naša restavracija Izola, da se malo odpočijemo in odločimo, kaj bomo naprej.

Ura je bila že kar pozna, tako, da smo se odločila, da bomo kar ostale tukaj in si naročile večerjo. Očitno nam je ta restavracija Izola tako zelo všeč danes, da bo kar do večera naša najboljša prijateljica.