Kupite šampon proti izpadanju las in poskrbite za zdravo lasišče

Pred časom sem že opazila, da so mi lasje bolj izpadali, kot pa ponavadi. Sklepala sem, da je očitno pri meni nastopilo obdobje in da bo minilo. No, na žalost ni minilo in to sem kar hitro opazila sama. Najbolj se je videlo spredaj pri lasišču. Na začetku sem opazila samo jaz, potem pa so mi omenili tudi drugi družinski člani. Takrat pa mi ni bilo vseeno, saj sem spoznala, da opazijo tudi drugi. Tako, da sem vedela, da se moje redko lasišče opazi. Takrat sem se prestrašila in kupila prvi šampon proti izadanju las, ki sem ga videla med policami v trgovini. To pa je bila moja prva napaka. Kajti šampon se ni odnesel in še naprej so mi izpadali lasje. 

Tako sem se odločila, da grem najprej na pregled lasišča in da bom šele tam videla, kaj točno je vzrok mojemu izpadanju las. Prav vesela sem bila, da sem se tako odločila, kajti kar hitro sem spoznala, da ne morem kar kupiti en šampon proti izpadanju las in pričakovati čez noč razliko. Po opravljenem pregledu so mi zelo lepo svetovali, kako si bom opomogla in umirila lasišče. To pa je bilo nekaj povsem novega. Čutila sem, da jim moram zaupati. 

Kupite šampon proti izpadanju las in poskrbite za zdravo lasišče

Kupiti pravi šampon proti izpadanju las in poskrbeti za zdravo lasišče. To je bil moj cilj in to sem tudi dosegla. Končno sem dobila pravi šampon proti izpadanju las in tako poskrbela, da se je moje lasišče po 6 tednih opomoglo. Seveda sem morala biti zelo natančna in vestna. 

Moje lasišče je potrebovalo nego, ki je prej nisem imela. Očitno imam obdobje občutljivega lasišča in je odreagiralo na način, da so mi začeli izpadati lasje. Srečna sem bila, da sem končno našla pravi šampon proti izadanju las in tako so moji lasje spet bujno rasli. Sedaj imam spet goste in zdrave lase.