Moja včerajšnja erotična masaža

Včeraj je bil en tak dan, ko se ti nikamor ne da. Megleno, sivo, deževno, pa še zeblo je, sredi pomladi. Razmišljal sem, kaj bi sam s sabo, pa mi ni nič pametnega padlo na misel. Noga me je ravno prav bolela, da nisem mogel iti v fitnes, televizije se mi ni dalo gledati, pa še družbe nisem imel nobene. Za nekaj časa sem se zamotil s kuhanjem kosila, a ko sem pojedel, sem zopet zapadel v tisto »pomladansko depresijo«. Kaj mi je storiti, sem se vprašal, ko sem na Facebooku zagledal ime prijateljice, ki mi je že pred časom ponujala erotično masažo. Pomislil sem, zakaj pa ne bi tega poskusil prav danes. Sem privlačen moški in ženske se name po navadi »lepijo«, vendar se za erotično masažo nisem odločil z namenom, da bi dobil seks. Resnično iz čistega firbca in zato, da se malo sprostim v tem »psihično« napornem dnevu.

Zavrtel sem številko prijateljice in jo vprašal, ali bi lahko sedaj prišel k njej. Rekla je, da je za njo ravno ena erotična masaža in da bo na naslednjo pripravljena čez pol ure ter da lahko »komot« pridem do njenega salona. Že čez deset minut sem sedel v avtu in se vozil do destinacije, kamor mi je pač narekoval moj GPS. Prišel sem pred stavbo, ki je nisem videl nikoli prej in priznal sem si, da si ne bi nikoli mislil, da v njej izvajajo erotično masažo.

Ko sem vstopil v prostor, je bilo vse zelo lepo urejeno in diskretno. Prijateljica me je sprejela in mi pokazala pot do kopalnice, kjer sem se najprej stuširal. Nato sem legel v zatemnjen prostor na masažno mizo in erotična masaža se je začela. Prijateljica me je celega naoljila in me prav prijetno zmasirala. Sledila je body to body masaža, ki mi je še posebej in zelo prijala. Po šestdesetih minutah intenzivnega dela z mano sva zaključila. Bil sem prijetno naelektren in nabit z novo energijo. Stuširal sem se in se oblekel. Pridem še kaj, sem ji povedal, ko sem odhajal.