Nova gugalnica na vrtu

Že dolgo sem premišljevala, kako bi bilo lepo, če bi imeli na našem vrtu eno lepo gugalnico. Ker pa smo vrt še urejali, sem morala na nakup še počakati. Namreč šlo se je zato, da bom šele na koncu videla, kako bo izgledal naš vrt in tako bom lažje ocenila, katera gugalnica bo primerna. Ko smo končali z urejanjem vrta, sem najprej pomislila, da je čas, da si kupim gugalnico. 

Nova gugalnica na vrtu

Namreč sem človek, ki zelo uživa doma. Ne potrebujem veliko druženja, nočnih žurov ali piknikov. Njaveč mi pomeni dom. Uživam v svojem domu, zato sem najbolj srečna, da si ga uredim, tako kot meni paše. Tako je prišel čas, da sem šla v trgovino z namenom, da končno kupim eno lepo gugalnico. Nisem hotela slabe gugalnice. Hotela sem močno in prestižno gugalnico, ki mi bo služila vrsto let. Takšno, da se človek lepo usede in ima senco. 

Imeli so res veliko ponudbo gugalnic, a kar hitro sem vedela, katera je tista prava. Sicer sem izbrala najdražjo, ampak sem tudi vedela, da bo tako najboljše. Komaj sem čakala, da mi jo končno pripeljejo. Kajti tako bo končno moja terasa dokončana. 

Noro lepo je pasala na naš vrt. Moram priznati, da gugalnica polepša naš vrt in da res deluje prestižno. Moja naloga je bila še samo ta, da si večkrat vzamem čas in si privoščim počitek. Vsi pa se dobro zavedamo, kako dragocen je naš čas. Definitivno pa bom ena izmed tistih, ki bo poskrbela za to, da bom imela čas tudi zase, pa če bo to samo kratka kavica zunaj na vrtu.