Pegasti badelj je čudež za naša jetra

Pegasti badelj je čudež za naša jetra

Imam očeta in prav tako strica, ki je od očeta brat in oba se soočata z istim problemom. Oba imata probleme z jetri. Res pa je, da seveda oba živita ne ravno najbolj zdravo življenje, kar je pa seveda lahko velik problem za katerekoli organe.

Veliko časa sem tudi sama raziskovala, če obstaja kakšen način, ki bi jima lahko nekako pomagal priti na zeleno vejo. Res sem zelo dolgo iskala, saj nisem profesionalec i človeškem telesu. Zelo redko kje najdemo prave nasvete. Iskala sem knjige, članke, ljudi, karkoli kar bi mi lahko pomagalo priti do nekega zdravila, ki ni na recept. Obadva namreč res ne marata zdravnikov in to je seveda v tem primeru velik problem.

Nisem morala verjeti a sem nekaj dejansko našla in to je bil pegasti badelj. Pegasti badelj je baje res izvrstno zdravilo za jetra. Ko sem to našla in prebrala, čemu vse služi in za kaj vse je res dober, sem bila navdušena in rekla sem si, da moram to najdbo predstaviti tudi očetu in stricu.

Nekega dne smo imeli neko večje družinsko kosilo, kjer sta bila oče in stric skupaj prisotna in takrat sem si rekla, da je odlična priložnost. Ko smo končali s kosilom in sta se oče in stric nekaj pogovarjala, sem vskočila v pogovor in jima malo razlagala, kako sem našla pegasti badelj, ki naj bi bil zelo dober za jetra in da naj bi res pomagalo ljudem, ki ne želijo k zdravniku ali nekemu zdravljenju. Rekla sem, da že dolgo časa raziskujem neke stvari in da sem vmes našla ravno to in se spomnila na njiju. Res sta mi prisluhnila in vedno bolj ju je zanimalo o tej temi in mislim, da mi bo ju uspelo prepričati, da bosta to tudi preizkusila. Če mi to uspe bom zelo ponosna nase in na očeta in strica.