Bioresonanca spodbuja sposobnost samozdravljenja

Bioresonanca je ena izmed tistih načinov naravnega zdravljenja, ki izrazito ugodno vplivajo na sposobnost organizma, da se samo pozdravi. Bioresonanca uporablja principe kvantne fizike, ki najprej privede telo v ravnovesje. Šele takrat pa so podani pogoji, da se lahko začne proces samozdravljenja. Dokler je telo na celični ravni v neravnovesju, je nemogoče pričakovati, da se bo proces samozdravljenja sploh začel. Zdravljenje z bioresonanco je velikokrat le tista odskočna deska, ki v telesu ustvari ustrezne pogoje za samozdravljenje. Na tej poti pa je precej odvisno tudi od posameznika, ki mora bolj prisluhniti svojemu telesu in se nemalokrat odločiti za korenite spremembe življenjskega sloga.

Več o bioresonanci si lahko preberete tukaj.

Skoraj ni človeka, ki ne bi imel še nekaj rezerve pri spreminjanju svojega stila življenja v pozitivni smeri. Nekateri se morajo bolj potruditi pri izbiri bolj zdravih živil, drugi se morajo bolj posvečati gibanju, ki so ga do takrat zanemarjali. Za vsako spremembo v življenju je potrebna motivacija. Bioresonanca se je pri tem izkazala za zelo dobro metodo. Poleg tega, da hitro poskrbi za vzpostavljanje zdravega ravnovesja na celični ravni, nam da tudi številne koristne napotke glede zdravega prehranjevanja. Mnogi, ki so preizkusili to metodo, so bili zelo presenečeni, ko so rezultati analize pokazali, da določeno živilo škodi njihovemu zdravju.

Na tem spisku se je znašla tudi hrana, za katero so bili prepričani, da je zelo zdrava in da tudi koristi njihovemu zdravju in počutju. Šele, ko so upoštevali rezultate, ki jih je dala bioresonanca, in so se izogibali odsvetovanim živilom, so pri sebi opazili zelo velike pozitivne spremembe. Velikokrat kar niso mogli verjeti, da že tako majhne in na videz nepomembne spremembe pri izboru živil v vsakodnevni prehrani prinesejo tako velike rezultate. Mnogi so se odločili, da se bodo teh sprememb v prehrani držali celo življenje, tudi potem, ko bodo njihove zdravstvene težave že del preteklosti.