Edina rešitev pri meni je bila korekcija nosu

Od nekdaj mi je primanjkovalo samozavesti. Lahko sem imela še tako lepo jutro, ogromno samozavesti, ko pa se je dan končal je moja samozavest zaradi grdega nosu padla. Vedno sem si želela korekcijo nosu in rinoplastika je bila zame edina rešitev. To sem vedela vedno. A kaj ko vemo, kako je to drago.

Velikokrat sem si govorila:« Daj, saj ne potrebuješ korekcije nosu in rinoplastika ti ne bo pomagala dvigniti samozavesti.« To so bile moje dnevne misli, da bi bila bolj zadovoljna.

Ja imela pa sem enega malega angela in to je bila moja teta. Vsi so mi govorili:« Daj, saj tvoj nos sploh ni tako grd, zakaj se ne smejiš.« Edino teta je bila z menoj vedno odkrita in prav v njenih očes sem videla, da me razume. Razume mojo bolečino gleda nosa. Tako sem rasla in rasla. Ko sem napolnila 18 let, so mi starši pripravili praznovanje. Začelo se je lepo. Čeprav spet nisem imela rada praznovanj, ker sem bila izpostavljena. No ampak tega praznovanja ne bom nikoli pozabila.

Dobila sem kuverto od moje tete. Notri pa samo en listek:« Draga moja, ta dan te pričakujem na korekciji nosu torej rinoplastika nosu. Nisem vedla, cela zmedena sem jo gledala, če je to spet šala na moj račun, ampak bila je od tete in vedela sem, da mi ona tega ne bi naredila.

Ja to je bil nepozabni dan. Moja teta mi je plačala korekcijo nosu, kot se reče rinoplastika in od takrat naprej ne boste verjeli, se smejim in moja samozavest je velika. Nikoli mi ne bo nihče več mogel reči, da imam gre nos ali bulil v moj nos. Ja rinoplastika je poskrbela za moj nasmeh in srečo. Danes hodim po svetu nasmejana in samozavestna kot še nikoli poprej. Prvo kar pa vidim zjutraj v ogledalo je moj prelep nos za katero je poskrbela rinoplastika.