Invisalign je zadeva, ki jo človek sploh ne opazi

Pred kratkim sem se dobila s prijateljico in sem jo obiskala v njenem domačem kraju. Rekla je, da bi rada nujno govorila z mano, saj jo zanima če bom nekaj novega opazila. Ko mi je to povedala, sem mislila, da je doma kaj prenovila ali pa da je kupila nekaj novega. Res je kupila nekaj novega ampak nisem mislila, da je mislila Invisalign.

Invisalign je zadeva, ki jo človek sploh ne opazi

Končno sem prišla k njej, nekaj časa sva se pogovarjali, sli malo po stanovanju, jaz pa sem pozorno spremljala vsak prostor posebej, da bi opazila nekaj novega. Nič mi ni bilo jasno, saj ni bilo ničesar novega. Prijateljica se je konstantno smejala, da bi jaz opazila Invisalign ampak ga nisem. Preveč sem se fokusirala na prostore in ne toliko na njo. Končno sva se usedli in pričeli piti kavo. Predno je spila prvi požirek kave, je dala nekaj prozornega iz ust in ni mi bilo jasno kaj je to. Končno mi je povedala, da je dobila Invisalign, saj je imela že precej zvite zobe. Končno mi je postalo vse jasno in začeli sva se pogovarjati o tem Invisalign. Kako ga je dobila, koliko je plačala in kako to sploh poteka? Ko mi je vse to razložila, sem ugotovila, da se Invisalign dejansko splača imeti, če želimo na hiter način popraviti zobe, potem pa bi imeli mir do konca življenja.

Povedala je, da je z njim res zadovoljna če tudi je veliko dela z njim. Res je da mora, vsakič pred jedo Invisalign odstraniti in po jedi si umiti zobe, da ga potem lahko spet nosi, ampak rezultati se vidijo zelo hitro, zato pa je tudi zelo vesela, da ga ima, saj to je le obdobje, ko mora narediti malce več in potem bi imela spet mir. Za zobe pa je tako ali drugače potrebno skrbeti ne glede na kaj.