Navdušeni otroci nad trampolini in ideja za nakup

Najboljša zabava za otroke so trampolini in včasih tudi za nas starejše otroke. Pretekli konec tedna smo se skupaj z otroki odpravili v park, kjer so trampolini tako za otroke kakor za odrasle. Imeli smo se fantastično. Tako zelo fantastično, da smo se določili, da bomo tudi mi kupili nekaj podobnega za domačo uporabo.

Ko sem preverila na spletu, kaj vse, je možno kupiti so se mi trampolini, kar narisali čez cel splet. Imela sem res ogromno izbire, in ko sem to videla, sem se določila, da morda ne bi bilo slabo, da si vzamem več časa za odločitev, saj niti nisem vedela, po katerih merilih točno naj.

Navdušeni otroci nad trampolini in ideja za nakup

Najprej sem preverila, ali trampolini krasijo kakšen vrt znancev in so morda vse to že dali skozi. Najbolj priročno bi mi bilo, da bi mi nekdo enostavno pokazal izdelek in reke, s tem ne moreš niti malo zgrešiti. Niti ne vem, katere stvari morajo trampolini imeti najbolje urejene, da je vse lahko varno. Verjamem, da so danes trampolini boj ali manj vsi varni, ampak vseeno je to neka taka stvar, kjer prevelika previdnost ni odveč. Vseeno se bodo na njem igrali otroci, ki pa roko na srce ne pazijo najbolje, kako se igrajo, Varno ali ne, pomembno je, da je zabavno. Zato ne bi rada tvegala, da se v tej igri zgodi kaj nepredvidljivega. 

Tudi, kar sem videla v ponudbi, se mi je sicer vse zdelo zelo varno, ampak vseeno bom povprašala znance, kakšne imajo kaj izkušnje s tem. Mislim, da bo kakšen izkušen uporabnik znal mnogo bolje povedati, kaj je dobro in kaj ne. Ali pa vsaj, če so z izdelkom, ki ga imajo zadovoljni. Rada bi se namreč izognila dolgi poti raziskovanja, ki ga trampolini več kot očitno zahtevajo in rada bi imela enega od njih do spomladi doma, da se bodo lahko otroci igrali na tem kar doma.