Lepo stanovanje na Obali, ki se je ravnokar sprostilo

Ravno, ko sem se uspešno vselila v stanovanje v Ljubljani, se je eno zelo lepo stanovanje na Obali sprostilo. Res je lepo stanovanje, ker so mi poslali fotografije, pa še cena je takšna, da bi si jo jaz zagotovo privoščila. Ampak žal se mi ne da zdajle še enkrat seliti. Še en teden ni od tega, da sem popolnoma ven iz škatel. Najprej potrebujem rehabilitacijo od vsega, pa naj bi stanovanje na Obali še tako lepo. 

Je pa res tako čudovito, da bi se takoj preselila tja, če bi bila vsaj en mesec že tukaj in bi bila že malce bolj spočita. Tudi tukaj je zelo prijetno nič ne rečem. Si pa vseeno želim, da bi imela celo stanovanje zase in to stanovanje na Obali bi točno to bilo. Še veliko je dovolj in za daljše obdobje ga lahko najamem, kar je več kot dobrodošlo. Večina stanovanj se oddaja samo za obdobja izve sezone, kar pa zame prav zares ne pride v poštev. Iskanje stanovanje na Obali v glavni sezoni, je zagotovo nočna mora in tega vsekakor ne želim doživeti. Da bom pa izven sezone na Obali, poleti pa v Ljubljani si pa definitivno ne želim.

Lepo stanovanje na Obali, ki se je ravnokar sprostilo

Ampak sedaj je, kar je. Rečeno imamo stanovanjsko situacijo, kar pomeni, da bom lahko do nadaljnjega mirno spala. Moram pa vseeno razmisliti v smeri na dolgi rok. Kaj točno bo to, pa prav res še ne vem. Vem samo to, da bi rada imela malce boljšo stabilnost, kakorkoli že to pravzaprav pomeni zame. Vsekakor bom poleti ponovno iskala stanovanje na Obali, ker si res želim, da bi živela nekje ob Obali. Morda ne ravno na slovenski Obali na dolgi rok, vsekakor bi bilo pa za začetek odlično, da se popolnoma preselim iz starih okvirjev. Čez nekaj mesecev se bom ponovno posvetila temu, da bom iskala stanovanje na Obali in upam, da bom takrat imela srečo in našla tako čudovito stanovanje, kakor je to, ki se je ravnokar izpraznilo.