Nakup skiroja za obrasle

Če živiš v kraju, kjer lahko uporabljaš skiro, potem je dobra odločitev ta, da se za nakup odločiš čimprej. Preveč ljudi uporablja avtomobile, lahko bi marsikatero pot naredili z kolesi, peš ali skiroji. Sam živim in delam v istem mestu. Seveda je to prednost, glede stroškov prevoza, prav tako je prednost, da lahko nekaj dobrega naredim za svoje telo.

Nakup skiroja za obrasle

Nekaj časa sem v službo hodil peš, potem pa sem prišel do ideje, da bi si lahko kupil skiro in tako pridobil na času. Ko sem to idejo povedal ženi, ni bila ravno zato, ker je bila prepričana, da bo skiro ležal v garaži in da ga ne bom uporabljal. Sam pa sem vedel, da mi bo skiro všeč in da ga bom uporabljal, posebej za v službo. Tako sem nakup opravil sam, brez žene. Zakaj bi jo prepričeval, dovolj mi je bilo, da sem bil sam prepričan, da se bom v službo vozil z skirojem.  Danes mineva eno leto od tega, odkar sem kupil skiro in lahko rečem, da ni dneva, da ne bi v službo šel skirojem.

Seveda ne moremo upoštevati zime, snega in dežja, to je logično, da skiro ostane doma.  Ko so me v službi videli, da hodim z skirojem, so bili navdušeni. Tako sem navdušil še dva sodelavca, da se tudi onadva vozita po mestu z skirojem. Kaj bi lahko bilo bolj praktično kot skiro. Tako si prej v službi in skiro lahko odneseš v pisarno, tako te ni strah, da ti bo skiro nekdo ukradel, kakor ti lahko ukrade kolo.