Pozimi je solarij zelo dobrodošel

Če ne bi obstajal solarij, bi bila vsako zimo videti kot albin. Tako bela kot zadnja zime postanem, se ne bi čudila, da bi bila res na koncu tako bela, kot sem napisala. Ampak letos sem se odločila, da bom hodila v solarij, ker ga imam ravno brezplačno v fitnesu. Ne bom pretiravala, seveda. Šla bom enkrat na teden, da ohranjam barvo. Vseeno ne želim, da bi bila moja polt pretemna in bi se preveč videlo, da hodim v solarij, ker mi to vseeno ne gre najbolj skupaj. 

Pozimi mora biti ten polti ravno pravšnji, če še hodim na takšno porjavitev, ker se mi zdi, da je tudi sama koža drugačna. Pozimi je koža vseeno bolj suha in se potem tista temna barva kože res ne vidi najboljše. Poleti je pa koža bolje navlažena in mehka, saj se tudi mnogo bolj pot kakor v ostalih letnih časih. In takrat je zagorela polt videti res lepo. Pred poletjem bom zagotovo večkrat sla v solarij, da pridobim pravo podlago Ugotovila sem, da me je sonce vedno lepše porjavi, če imam že malce podlage od solarija, kakor pa, če nisem celo leto na soncu in grem potem takoj se sončit. Po navadi ma takrat tudi opeče, čeprav imam zaščitno kremo. 

Letos tega problema ne bom imela, ker bom bolj pazljiva in bo moja koža pripravljena na sonce. In ker ne bom pretiravala, bo moja koža vseeno zdrava. Nikoli nisem bila pristaš pretiravanja, se mi je pa vseeno že zgodilo, da sem po kakšni neumnosti pretiravala, ker sem mislila, da je solarij šibkejši in sem bila kakšno minuto predolgo notri. Ampak to je mimo, ker me je izučilo. 

Pozimi je solarij zelo dobrodošel