Skoraj novo foto platno je moralo proč

Med selitvijo mi je bilo med drugimi zelo žal, da sem morala foto platno odstraniti iz stene. Komaj leto dni nazaj sem ja namestila. Bila sem prepričana, da se ne bom kmalu selila in vse, kar sem potrebovala, je bil prijeten kot v sobi, kjer bi lahko snemala videe, ko pojem. Ampak ker je naneslo, kakor je, sem morala skoraj novo foto platno odstraniti, saj lastnici ni bilo všeč.

Skoraj novo foto platno je moralo proč

Vseeno je stalo kar nekaj denarja in tudi dela, in če bi vedela, da bo tam komaj eno leto, se ne bi s tem ukvarjala. Tako sem imela pa dvojno delo. Priznam, da odstranjevanje tega tudi ni najbolj lahek postopek, saj je to kar trpežna zadeva, le je dobro nameščena in ker sem se zelo potrudila moram reči, da je bilo izjemno dobro nameščeno. Tako dobro, da sem potrebovala mnogo več časa, da sem foto platno ostranila in še popravila vse, da je bila stena ponovno bela.

Ko sem zaključila, sem ostanke vrgla v smeti in še zadnjič pogledala kaj sem mogla vreči proč. Res je bilo lepo foto platno in prav res ne bi nikoli tega delala ta tako kratek čas, saj mi je škoda lepih izdelkov in seveda tudi vsega časa porabljenega za to. Poleg tega pa nisem niti kaj veliko snemala, kot je bilo v načrtu, tako, da je bila celotna ideja pravzaprav zaman. Upam, da bom imela tam, kjer bom sedaj živela več sreče s tem in bom morda uspela kaj več snemati. Prostor je vsekakor mnogo bolj prijeten na prvi pogled. Poleg tega mi ne bo treba da to nobeno foto platno tja saj vse mnogo lepše opremljeno. Tako, da upanje ostaja in morda mi bi kaj več uspelo tam. Vsekakor vem, da novo foto platno ne pride v poštev, ker mi je res škoda, da bi še enkrat delala to in potem prezgodaj vse odstranjevala.