Urejenost moškega in moški čevlji

Sama sem kar pikolovska glede kako so ljudje urejeni. Predvsem gledam na modo, vendar čisto razumem, da ljudje nimajo denarja, tako mi je lepo videti, če so moški čevlji predvsem čisti in ne da so moderni. Včeraj sem šla na predstavo, ki je za moje pojme bila na nivoju, da se ljudje uredijo malo bolj. Sedežni red je bil določen in zraven mene se je usedel mlad fant, ki je izgledal privlačno, njegovi moški čevlji pa so me odbili, ker so bili resu umazani. Takrat sem si resnično mislila, da ga je lahko sram in kaj ima v glavi, da tak hodi na takšne dogodke, jaz še v trgovino ne bi šla z takšnimi čevlji. Tako me je odbil v celoti, lahko je bil lep, lahko se je lepo pogovarjal, bil vljuden, a kaj ko so njegovi moški čevlji bili grozni.

Ja, kar gledam na to, kako so oblečeni čevlji, ker pa sem že kar velikokrat videla, kako so lahko moški čevlji zanemarjeni, prvo pogledam v čevlje. Ko sem spoznala svojega fanta, sem tudi pogledala v njegove čevlje, bili so športni a so bili lepi in čisti, takšni kot moški čevlji moraj obiti.

Takoj je dobil pike pri meni, sedaj hodiva že eno leto in vedno ima lepe in čiste čevlje, kar mi je res všeč, da moški skrbi za obutev, kajti velikokrat vidim kako umazani so lahko moški čevlji, tudi pri moških, ki mislijo da so lepi, samozavestni, ko pa vidiš njihove čevlje, ti je vse jasno. Ne morem verjeti, da si ne morejo vzeti 5 minut časa, da si očistijo čevlje in tako imajo lepe in čiste čevlje, da jim je vseeno za čevlje, a zgoraj s oblečeni po novi modi. To mi ne gre skupaj. 

Sama sem takšna in moški čevlji morajo v naši hiši biti lepi in čisti, ko so ponošeni jih damo stran in gremo po nove.