UV sterilizator imate lahko v obliki UV žarnice

Še dobro, da obstaja internet in reklame, tako lahko preberemo, vidimo marsikatero stvar, ki je drugače ne bi. Tudi sam sem pred nekaj dnevi videl, da obstaja UV sterilizator v obliki žarnice, ki ti uniči bakterije in viruse v samem prostoru. Moram priznati, da sem sprva, ko se je pojavila reklama že skoraj zaprl, potem pa me je vseeno pritegnilo, da sem do konca prebral celotno ponudbo. No, na koncu pa sem bil tako pozitivno presenečen, da sem ta UV sterilizator v obliki žarnice tudi kupil.

Malo me je skrbelo, če bo to res vse skupaj delovalo, kot je bilo prikazano. Saj veste, danes se prodaja veliko nekvalitetnih stvar in tako tudi v ta UV sterilizator nisem bil prepričan, da bo deloval brezhibno in da bo resnično uničil vse bakterije in viruse v prostoru. Ko sem ga dobil sem ga še isti dan uporabil in opravičil je moj strah, ta UV sterilizator v obliki žarnice je bil vrhunski. Lahko sem ga prenašal iz prostora v prostor. Tako sem lahko razkužil celotno stanovanje.

Ne uporabljam ga vsak dan, ampak ga uporabim enkrat na teden. Res sem pozitivno presenečen, kako lahko takšen majhen UV sterilizator uniči vse te bakterije in viroze. Sedaj smo v času korone in verjetno, se ta izdelek prodaja na veliko. Sam sem ga probal in je super, tako ga tudi sam priporočam mojim prijateljem. 

Sam žarnico prenašam iz prostora v prostor, en dan se odločim in razkužim vse prostore, tako poskrbim za mojo varnost, da se ne okužim, nimam več doma razkužila, ker ga ne potrebujem, saj je ta UV sterilizator v obliki žarnice fenomenalen. Sedaj imam boljši občutek, ko grem v kopalnico in tudi ko se uležem v posteljo, kajti če pobije vse pršice, potem je vreden svojega denarja. Reklame so zakon, tako imam zaradi njih jaz sedaj doma svoj lastni UV sterilizator, ki ga z veseljem uporabljam.