Za pregled oči je bila optika Maribor najbližja izbira

Imela sem precej visoko dioptrijo in sicer nisem videla na daleč. Ker si nisem mogla privoščit operacije oziroma korekcije vida, sem ves čas menjavala očala, ker se mi je iz leta v leto vid slabšal. Tako mi je optika Maribor pomagala, da sem vedno imela kakovostna očala. Opravila sem pregled oči, vsako leto v spomladanskem času. Imela sem rjave okvirje, vendar sem razmišljala o lečah. Veliko bolj praktično mi je bilo, da imam leče, kot da nosim očala. Tudi poleti, ko sem uporabljala sončna očala, mi je bilo bolj praktično, da sem uporabljala leče, ki jih je naredila optika Maribor.

Za pregled oči je bila optika Maribor najbližja izbira

Imela pa sem nesrečo, da sem na izletu izgubila lečo. Ker imam zelo visoko dioptrijo, je nastala težava, da res nisem videla. Prosila sem vse ljudi, ki smo bili skupaj na avtobusu, da iščemo mojo izgubljeno lečo. Po eni uri iskanja smo končno našli lečo, da sem lahko normalno videla. Takoj, ko je bil ponedeljek, je bila optika Maribor moja prva izbiram, da pokličem za pregled leče, v koliko je možno poškodovana. Pri pregledu so ugotovili, da je leča še cela. Vendar so mi naredili brezplačen pregled oči oziroma vida in ponovno ugotovili, da se je vid poslabšal. Zato sem morala ponovno naročiti nove leče in očala, kar mi je pomagala optika Maribor pri samem izboru. Ko sem delala za računalnikom sem večinoma uporabljala očala, ker so me tako manj bolele oči in se manj solzile.

Prosila se zdravnico, da glede na to, da se mi vid konstantno slabša, da mi omogočijo preglede in očala na vsaj delno kritje preko zdravstvenega zavarovanja. Tisti, ki imate ustrezen vid in nimate težav z očmi, se sploh ne zavedate kakšna vrednota je to. Oči so naše največje bogastvo. Skozi njih vidimo cel svet in doživljamo svoja čustva. Naše oči so naše ogledalo v svet. V koliko pa želimo strokovno pomoč, je optika Maribor dobra izbira.